Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، حسین قربان زاده افزود: باشگاه استقلال و پرسپولیس هواداران بیشماری دارند که می توانند زمینه ساز درآمدزایی برای این دو باشگاه باشند. نمی توان و نباید به راحتی از این حجم هوادار گذشت. اما فراموش نکنیم این دو باشگاه چیزی برای ارائه ندارند و تنها چیزی که آنها را به مردم و این هواداران وصل می کند، فوتبالی است که از آن لذت می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف این است که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بهتر اداره شده و درآمدزایی داشته باشند. در این شرایط نمی توان و نباید از حق پخش تلویزیونی گذشت چرا که این یک منبع درآمدزایی مستمر برای این دو باشگاه است و باید حق را رعایت کرد. 

رییس سازمان خصوصی سازی تاکید کرد: حدود ۷۰ تا ۹۰ درصد درآمدزایی باشگاه های فوتبال از حق پخش تلویزیونی است، اگر سهام این دو باشگاه سود آور باشد، حتما مردم سهام آنها را می خرند. پذیرش در بازار سرمایه به این شکل است که باید سودآور باشد. 

قربان زاده تصریح کرد: رگ حیاتی این دو باشگاه و لازمه حیات آنها این است که پس واگذاری یک مسیر سودآوری مستمر داشته باشند و باید این مسیر تضمین شود.

وی تاکید کرد: اصل ایراد کمیته حرفه ای سازی فوتبال چیست؟ همه ایراد گرفته شده در ۳ خط خلاصه می شود که ترجمه آن این است که هر شخص حقیقی یا حقوقی که درگیر اداره یا عملکرد ورزشی یا سهام دارد مستقیم یا غیرمستقیم نمی تواند در باشگاه دیگری همین نقش ها را ایفا کند. در این موارد در مورد دولتی بودن هیچ اشاره ای نشده است و بحث مستقیم و غیرمستقیم مطرح است.  

رییس سازمان خصوصی سازی خاطر نشان کرد: صورت های مالی استقلال آمده است، ۲۳۲ میلیارد تومان زیان انباشه این باشگاه است و مبلغی هم مربوط به زیان های سال قبل است. باید بندهای زیان دهی اصلاح شود. در مورد باشگاه پرسپولیس هم باید بگویم هنوز صورت های مالی را ارائه نکرده اند و قرار است در روزهای آینده این کار انجام شود.

منبع: ایرنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سرخابی ها بورس امروز خصوصی سازی استقلال خصوصی سازی پرسپولیس حسین قربان زاده دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم

یک وکیل دادگستری گفت: هنگام فعالیت‌های بلاگری از ابزاری استفاده می‌شود که نگاه وزارت آموزش و پرورش بر ممنوعیت آن است و این حق را دارد که در زمان استخدام نیرو‌های مستخدم خودش، دستورالعملی را وضع کند که معلم بلاگری را ممنوع اعلام کند.

محمد مهاجری، وکیل پایه یک دادگستری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با جرم بودن و یا نبودن معلم بلاگری اظهار داشت: به لحاظ حقوقی انتشار تصاویر و فیلم‌ها از اشخاصی است که عمدتا به سن بلوغ و رشد نرسیده اند. یعنی از منظر حقوقی به این موضوع باید به این صورت نگاه کرد که شخص من هیچ دخالتی در انتشار این تصویر و فیلم ندارم.

وی در رابطه با آثار این عمل ادامه داد: آثار انتشار این تصویر و یا فیلم، هم می‌تواند فرصت و هم تهدید باشد.

وی افزود: نکته‌ای که مطرح می‌شود این است که هر دو بعد ماجرا را در نظر بگیریم. یعنی ممکن است معلم از انتشار تصاویر برای آموزش یک تکنیک خاص در ادبیات و یا ریاضی استفاده کنم؛ که این مورد اثر گذار است.

مهاجری بیان داشت: پدیده بلاگری به این صورت است که شاید هدف من در ابتدای این پروسه درآمدزایی نبوده باشد، اما به مرور تبدیل به شغل من شده است. بر این اساس این انتشار‌ها جنبه‌ی درآمدزایی پیدا می‌کند، و زمانی که جنبه‌ی درآمدزایی پیدا کند، شما از ابزاری استفاده می‌کنید که نگاه وزارت آموزش و پرورش بر ممنوعیت آن است و این حق را دارد که در زمان استخدام نیرو‌های مستخدم خودش، دستورالعملی را وضع کند که معلم بلاگری را ممنوع کند.

"برای مشاهده کامل این گفتگو و اطلاع پیدا کردن از جزئیات حقوقی این عمل ویدیوی زیر را مشاهده کنید"

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز پنجشنبه ۱۳‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۲‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • بررسی دیدارهای سرخابی ها در هفته بیست وپنجم لیگ برتر فوتبال
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز سه‌شنبه ۱۱‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات